torstai 11. syyskuuta 2014

KT - Maryn päiväkirja


Rakas päiväkirja, tänään oli todella hyvä päivä. Marcuksella oli kiireitä koulun jälkeen, enkä halunnut jäädä yksin, joten Marcuksen piti hankkia minulle lapsenvahti. Sen sijaan hän hankki kaksi. Ja se ei todellakaan toiminut.

Taidokkaasti Marcuksen entinen paras ystävä Lillie ja tyttöystävä May onnistuivat päätymään riitaan, taas. Lillie väittää, että hän ei pidä Marcuksesta yhtään, mutta on silti hirveän vihainen, koska May ja Marcus seurustelevat. Ehkä häntä ärsyttää, kun Mayn nimi on oudon samanlainen kuin minun. Minua se ärsytti ainakin ennen, nyt olen jo tottunut siihen.


Joka tapauksessa, he eivät huomanneet minun lähteneen. Vihaan riitelyä. Kävelin vähän aikaa ulkona, kunnes löysin itselleni uuden ystävän.

Mary: ... Ja sitten Lillie ja May alkoivat riitelemään, koska Mayn nimi on todella samanlainen kuin minun. Olen siis Mary...


Mary: Plaaplaaplaa

?: Mhmm...

May: Täällähän sinä olet!
Onneksi pian May ja Lillie tajusivat minun kadonneen ja löysivät minut taas.


Lillie: :* Älä ikinä karkaa tuolla tavoin, ehdimme jo säikähtää. Mieti nyt mitä Marcuskin olisi sanonut!

Marcus: Mitä te täällä teette?
Juuri sitä Marcus olisi sanonut.Ja se uusi poika, jonka tapasin sattumalta, se ei saanut katsettaan irti Marcuksesta. Ehkä hän tunnisti Marcuksen minun kertomieni perusteella, olenhan niin hyvä kertomaan juttuja. Joskus kyllä lähden täysin harhailemaan aiheesta.Ja niistä taidoista oli hyötyä, kun selitin veljelleni koko jutun siitä miksi olimme ulkona.


Marcus ja May pitivät käsistä kiinni, joka sekin jostain syystä ärsytti Lillietä. Hän pyöritti silmiään ja katsoi sitten uutta poikaa, joka näytti olevan hieman samaa mieltä siitä, että Marcus ja May voisivat rajoittaa tuota seurusteluaan.


Lillie: *taputtaa olkapäälle* Siihen tottuu.Ja sitten kaikkien huomio kiinnittyi siihen uuteen poikaan, joka kiusaantui saamastaan huomiosta ja yritti lähteä.


Ehdin onneksi tarttua häneen ja selittää muille löytäneeni hänet. Hän oli kiva, vaikkakin vähän ujo.


Olisin halunnut ottaa hänet meille asumaan, vähän niinkuin lemmikiksi, mutta muut eivät oikein hyväksyneet ideaa.May sen sijaan selitti hänen olevan Nico Di Angelo, joka oli juuri muuttanut naapurustoon. 

Nico: Mhmm...


Lopulta Jeydon saapui paikalle.

Jeydon: Odotin teitä yli tunnin keilahallissa, eikö meidän pitänyt mennä keilaamaan?

Jeydon: Mitä ihmettä te edes teette täällä?

Lillie: Ehh...
Mitäs piditte? Nico on siis Veeran uusin nukke, joka perustuu Rick Riordanin Percy Jackson-kirjojen hahmoon. Nico tulee olemaan tärkeä osa kuvatarinoita ja muutenkin nukkejen elämää jatkossa.

Kuvatarinan kuvaus oli todella hauskaa ja tässä teille vielä pari "behind the scenes"-kuvaa.

Olkapään taputus :D

May "just chilling"


9 kommenttia:

 1. vähän niinkuin lemmikiksi.. :D kiva tarina oli ja päiväkirjamainen kertomus on mukavaa luettavaa ~ !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajattelin jatkossakin kirjoittaa kuvailevammin, kuin vain vuorosanat.

   Poista
 2. Söpö tarina:3 Tulin hyvälle tuulelle ku luin tätä x3 Nico on ihana*3* Ja Jeydon kans<3 Vaikka sitä ei täs paljon ollukkaa:''D Hii~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niin Nico on <3____<3 Rakastuin siihen heti, kun Veera näytti sen mulle.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Iiik, mä en kestä kun se on niin söpö!!!!!! >.<

   Poista
 4. Kun sä kirjotit Nico Di Angelo niin se kirjotetaan, Nico di Angelo. T: clemi (Momio)

  VastaaPoista