keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

~ My year with Lillie ~

Moiii!
Vaikka mulla ois jo kuvatarina valmiina, en oo sitä jaksanut yhtään muokata ( eipä varmaan ketään ees kiinnosta koko tarina nii ihan sama -.- ) ja postausideat lopussa. Sitten mie sen tajusin. Siitä on jo yli vuos kun sain Lillien. No mut tässä ois tämmönen kooste miun vuodesta Lillien kanssa.

Kun Lillie tuli meille, olin todella innoissani uudesta nukesta. Kaikki tuntui uudelta enkä edes uskaltanut asetella nukkeani mitenkään ja säikähdin kaikkia narahduksia sen nivelistä. Olin silloin paljon varovaisempi :D...

Toinen kuva Lilliestä paketissaan.

Tämä kuva on varmaan jo kesäkuuta. Lillie poseeraa kesämekossaan, jonka hänelle tein. Kamera 5/5, kuvaustaidot 1/5... Tuo leuka xD....
Kesällä Lillien peruukki ja chipit vaihtuivat. Haluaisin löytää tuon paidan, jonka onnistuin hävittämään... :'-(...

Ja elokuussa sitten Lillie sai viimein seuraa. Marcus liittyi joukkoon pikkusiskonsa Maryn ( pikkusiskoni nukke ) ja kamalan stockperuukkinsa kanssa. Lillie ♥ Marcus.

Talvella Lillie sai kauan odotetun obitsun, jonka kanssa alkoi sama uskomaton varovaisuus kuin alussa stockin kanssa.


Talvella joukkoon liittyi myös Veeran nukke May. Aluksi Lillien hyvä ystävä, lopuksi pahin vihollinen, vaikkei Lillie sitä itse myönnäkkään. " En tykkää Marcuksesta, minua vain ärsyttää kun hän on Mayn kanssa yhdessä ! " - Lillie.


Lisää sotkua tähän valmiiksi erikoiseen tilanteeseen lisäsi Heinin nukke Allison joka ilmestyi Lillien elämään aivan kuin tyhjästä ja sitten ilmottaen olevansa hänen siskonsa. Ja siihen se sitten jäikin, jatkoa tähän tulee vasta seuraavassa kuvatarinassa ;) ~~~.

Ja tältä Lillie näyttää nykyään. Synttäreiden jälkeen Lillie sai hieman muutosta hiuksiinsa, vaikka vanha peruukki yhä hänellä pysyykin.

Simppu pilas kuvan xd....

Ja jos olitte tarkkoja vanhoissa kuvissa, huomaatte, että sama kuvauspaikka on ja pysyy.


Tällä hetkellä olen täysin tyytyväinen Lillieen kaikin puolin. Ehkä uutta peruukkia joskus, mutta nyt eletään tässä hetkessä. Koitan julkaista kuvatarinan ennen Englannin matkaa ja kommentit tietysti nopeuttavat postaustahtia, ihan vain jos ette tienneet, vink vink.

8 kommenttia:

 1. Oo Lillie on kyllä niiiiiiiiiiiiiiiiiin ihana nukke<3<3<3

  VastaaPoista
 2. Lillie on tosi sulonen :3♥♥


  candycrunch.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Lilliellä on ollut Piiiitkä ja suloinen matka! :3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia :D Ja ihania vaatteita ja kenkiä <3 Ja söpö toi kissa joka pilas sun kuvas ^3^
  www.puppetbomb.blogspot.com
  liitythän lukijaksi, se ois ihanaa!?

  VastaaPoista