perjantai 1. maaliskuuta 2013

~ Springlove ~

Lumien alkaessa sulaa lätäköiksi talviuneltaan palanneen auringon ansiosta alkaa pikkuhiljaa huomaamaan kevään lähestymisen. Aivan pian pienet kukat työntyvät esiin ruohon seasta ja piha täyttyy elämästä. Nukkejenkin elämä sai eilen uutta sisältöä Veeran ollessa käymässä nukkensa Mayn kanssa. ( jotenkin hauskaa, että nukke nimeltä May tarkoittaa kevään saapumista mun nukeilleni ).

Kuvattiin sitten pientä kuvatarinaa, mutta koska tässä kuvatarinassa ei ole tekstiä, voitte laittaa musiikin soimaan. ( anteeksi, että kuvissa olleet kehykset muuttuivat mustaksi ja se, ettei viimeisissä kuvissa niitä ole D : ).
Illemmalla...Tästä lähtien kuvatarinat lähtevät juonelliseen suuntaansa.

Kommentteja? : ).

7 kommenttia:

 1. Markus <3 May :3

  Ihania kuvia :3

  VastaaPoista
 2. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHH <3 <3 MARCUS JA MAY ON PARI NYT KERTOMAAN KAIKILLE NYT SAAN KERTOO JEJEJEJJEEEE JEJEJJJEE E!!!! Hehe, joo mut ihana postaus ja ihanat muokkaukset jaja NE ON PARI MEEN IHKUTTAMAAN KAIKILLE !!!!!! SEURAAVAKS LILLIEEE !!!! JOOKOO ? :< Jaja mulle ppaaaaaljon ommauksia ?

  Jaja nyt ihquillaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

   UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

   mut lillielle ei ole ketään vielä ainakaan, mut jos veera hankkii isulin joskus nii sitte lilliellekin on joku ; D.

   Poista
  2. Eikun siis Lilliee kuvaat seuraavaks ja Maylla ja Marcuksella jotain uh aha juttuja xd

   Poista
  3. neea may on yhä 11-13 ja Marcus on jotai xd. ja lilliee kuvaanxd. hihihihi.

   Poista
 3. Uuu Markus ja may<3<3<3<3<3

  VastaaPoista