torstai 8. marraskuuta 2012

Sisäsalamamoita ☺

Hyvää marraskuuta ihmiset!
Lunta, kylmä ja pimeää jo neljältä iltapäivällä. Voiko ihanampaa olla? No nukkekuvauksen kannalta ainakin voisi olla. Musta tuntuu siltä, että mun kuvat ei tule ikinä onnistumaan tätä vauhtia - aina kun tulen koulusta, ehdin syödä ja tehdä jotain niin on jo pimeää. Miten olevinaan tässä pitäisi vielä kuvatakin ehtiä? Onnekseni päästään kuvatarinan puolella vähän hämärämpiin hommiin ( uu, kuulostaako jännältä vaiko kaksimieliseltä ) ja voihan suurimman osan valoisista kuvista jättää viikonlopuille. Mutta vaikka tätä lupaisinkin, ei se postaustahtiin vaikuta ( pysyy yhtä vaihtelevana kuin ennekin :D ).

Mutta nyt olisi muutama viime viikolla otettu kuva, aiheena salamat. Musiikkiakin tuohon löytyy, vaikka ei aiheseen paljoa liitykään, mutta piristää talvea mukavasti!:).vielä ihan infona, että nuo valosalamahommakuvatkin on minun itseottamiani.15 kommenttia:

 1. Miten oot tehny noi valojutut? O_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säädin kameran asetuksista jonkun valotusaikahomman tai jonkun mahdollisimman pitkäksi, menin pimeeseen huoneeseen ja pikkusisko heilutteli lamppua;).

   Poista
 2. Sun blogi on surkea ja sä oot myös täysi kusipää. En tajua miten sä voit vielä elää, uskois että sun vanhemmat ois jo tappanut sut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venla kuule suna en tulis yhtään sanomaan, kun oma blogsi on ihan sanonko mistä -.-. Tää blogi on miljoona kertaa parempi ja söpö/annu on tosi hyvä blogin pitäjä <3!

   -Pinkkinkimaltava poni >:--D joka osaa lentää n u n

   Poista
  2. Poni:d. Sulevi on vaan mulle yhä katkera jostain kesän jutusta, jota en muista. :D.

   Poista
 3. Lillie ja Marcus on IHANIA!!!!

  Ps:liityin lukiaks:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos:3. On kiva saada tuollasta kommenttia edellisen jälkeen:D.

   Poista
  2. Tuun ja varastan ne molemmat sitten kun nukut!!!
   >:)))

   Blogini:

   Pieni-nukke.blogspot.com

   Poista
  3. Mä nukun pesäpallomailan kanssa 8-).

   Poista
  4. Tuun vastaas kaulimen kanssa >:)))

   Poista
 4. Kanavapöö♥ (;15.11.2012 klo 18.47.00

  Ihanii noi valojutut :'3 ♥ + Sulevi kyl mä ymmärrän jos sä oot vihane, mut se on viel nolompaa, et tuut tänne haukkuu ._.  ~ Hihii, Kanava c; ♥

  VastaaPoista