keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Musashootti + kuvakisa uudelleen ladattuna

Moi taas kaikki!
Mitenkäs teillä on aika mennyt? Ei ainakaan kuvakisaan osallistuessa, ei tosiaankaan. Nimittäin pyöreät nolla osallistujaa, hey dudes what´s wrong? Ihan hyväsydämmisyyttäni laitan kuvakisan uudestaan, ohjeet tuossa alla + uusi, pidempi, osallistumisaika.


Säännöt:
- Sinun täytyy olla blogini lukija julkisesti, että voin tarkistaa ettet valehtele
- Jos et ole vielä lukija niin liity vain;).
- Sinulla ei tarvitse olla blogia
- Eli jos sinulla on blogi, laita kuva blogiisi ja linkkaa minulle, jos ei ole niin lataa vaikka aijaa.comiin
- Laita kuva viimeistään 17. lokakuuta
- Ainiin ja jos sulla on blogi, laitat sen kuvan sinne + kirjoitat, että tämä on kuvakisaan * tämän blogin osoite * ja linkkaat sitten tuon postauksen tänne.
- Kuvaa saa muokata hillitysti, lisää ainakin oma nimimerkkisi kuvaan

Ohjeet:

Eli siis ota itse valokuva nukestasi ( ei ole väliä mikä nukke ). Voit muokata kuvaa jos tahdot, mutta lisää kuvaan ainakin oma nimimerkkisi. Lataa kuva blogiisi tai aijaa.comiin ( vaan jos sinulla ei ole blogia )

Palkinto:

Palkinto ei ole kovin kummoinen, anteeksi xd. Sinun blogisi linkki tulee sivupalkkiin, liityn blogisi lukijaksi, saat ommauspostauksen ja teen sinulle pienen kunniakirjan, jonka voit tallentaa blogiisi/koneellesi.

AIHE:

 Ikkuna! Edellisessä postauksessa on muutama ikkunan äärellä otettu kuva, mutta aihe ei tarkoita sitä, että sinun kuviesi pitää olla samanlaisia. Keksi jotakin omaperäistä, vaikka ikkuna satumaahan? Kunhan kuva on omaperäinen - se on ensimmäinen askel voittoon. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sitten shoottiin, eli siis mökillä ja kotona kuvailin, kuvat kaikki eri päiviltä! Tällä kertaa mukana on ehkä ei niin tunnettu kappale Matt Hunterilta ja mun mielestä tää on ihana<3. Nimeähän tällä ei ole, mutta muokkausvaiheen nimi oli ' Matt ' xd. Kiitos katsomisesta ja muista osallistua kuvakisaan ~ ja laittakaa kommenttia kuvista! :3.


P.S. OHHOH TÄMÄHÄN ON JO VIIDESKYMMENES POSTAUS !!!!! :D.

7 kommenttia:

 1. En oikein tajunnu miten osallistutaan, mutta jos se ois niin yksin kertasta että sanotaan NIIN OSALLISTUN, mutta eikö oo mitään aihetta yms?

  + Ihanii kuvii uwu

  VastaaPoista
 2. millä kameralla kuvaat? Ihanan laadukkaita kuvia :)


  > ps kursori häiritsee >:o harry styles pois ruudulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota mä en itse yhtään älyä mitään kameroista, mutta sanotaanko näin, että iskän järkkärillä. Onkohan se sitten Canon Eos 550D tai joku. Ja älä Harrya säikähdä - ei se siihen jäämässä ole :D. Testailen vain.

   Poista
 3. Ei oo mitää Pullip-perheen jäsentä :(

  VastaaPoista