perjantai 10. elokuuta 2012

Lyhyt kuvatarina ilman nimeä...

Moikkamoi taas!
En keksinyt mitään postausaihetta, joten kysyin apua kaveriltani, joka ehdotti sellaista jossa Lillie ihmettelee uutta ulkonäköään. No sellaisen kuvasin ja tänään pitkän aikaa vielä muokkasinkin, eli ylimuokattu kuvatarina tulossa!
Nyt tulee teidän tehtävänne aika, teidän pitää selittää kommenteissa Lillielle mahdollisimman totuudenmukaisesti mitä hänelle on tehty, siten että Lillie ymmärtää sen. Kaikki auttajat saavat isot kiitokset Lillieltä. Koska emmehän me voi postailla, jos Lillie itkee, kun ei ymmärrä mitä on tapahtunut ;).

2 kommenttia:

 1. Kirjoitan Lillielle kirjeen, välitäthän sen hänelle!

  "Rakas Lillie,
  jos uusi ulkonäkösi on sinusta pelottava yllätys,minäpä kerron!
  Söpö, ja hänen ystävansä ovat tehneet sinulle muodonmuutoksen. Silmiesi väri on muuttunut, ne ovat nyt lilat. Kerron sinulle, miten sait ne. Ensin pääsi on avattu, ja silmämekanismi (vai mikäs se nyt olikaan?!) on otettu pois. Vanhan silmäsi on tyennetty ulos, ja uudet laitettiin tilalle.
  Peruukkisi sait siten, että vanha otettiin irti, ja uusi laitettiin tilalle.
  Tämä ei ole yhtään vaarallista, Söpö teki sinusta nyt hieman erillaisen, kun olt ennen. Toivottavasti ymmrsit,ettei sinulla ole minkään laista hätää. Kaikki on 100% kunnossa, ja olet nyt paljon söpömpi pikku dal kuin ennen.
  Ystävällisin terveisin, Islandi"

  VastaaPoista
 2. Lillie vastaa: Ooo aika hassua, mutta miksi minä en huomannut mitään. Aika ilkeää tehdä noin, silloin kun nukun, mur. Mutta tässä uutta ulkonäköäni peilaillessa huomasin, että olen aika söpö, hih nwn. Kiitos, sanon Söpölle, että tekee kiitospostauksen, hehe. :).

  VastaaPoista